Microsoft Windows 10 Home angleški 64-bit DSP DVD

MS-WIN10-EN64

2 dni

Redna cena: 139,00 €

-14% 119,00 €

ali

10,29 € x 12

Načini plačila

pix
najboljsi.png

Najboljši Windows vseh doslej

Windows 10 je zasnovan tako, da z vami neopazno potuje iz ene naprave v drugo. Je hiter in odziven. Na voljo je celo brezplačna podpora prek klepeta ali telefona v živo. S sistemom Windows 10 lahko izjemne stvari naredite preprosteje kot kdaj koli prej.

Preprosto deluje

Windows 10 združuje sistem Windows, ki ga že poznate, in odlične izboljšave, ki vas bodo navdušile. Tehnologije, kot je InstantGo, omogočajo hiter zagon in prehod iz stanja pripravljenosti. Prav tako ima Windows 10 več vgrajenih varnostnih funkcij kot kdaj koli prej, ki vas ščitijo pred zlonamernimi programi

preprosto.jpg
vecopravilnost.jpg

Večopravilnost

Opravljajte več nalog hkrati kot pravi mojster in naenkrat na zaslon zataknite do štiri programe. Vam na zaslonu zmanjkuje prostora? Če potrebujete več prostora, ustvarite navidezna namizja in delajte samo s programi, s katerimi želite. Ob tem so vsa vaša obvestila in ključne nastavitve zbrana na enem zaslonu, ki ga zlahka dosežete .

Microsoft Edge

Povsem nov brskalnik je zasnovan, da deluje tako kot vi. Zapiske napišite ali natipkajte kar na spletne strani in jih delite z drugimi. Všeč vam bo pogled za branje, ki odstrani moteče elemente. Na voljo je tudi izboljšana naslovna vrstica, ki vam pomaga hitreje najti, kar iščete.

Continuum

Najboljši zaslon je vedno tisti, na katerem ste, saj Windows 10 vašo izkušnjo optimizira glede na dejavnost in napravo. Za enostavno krmarjenje se brezhibno prilagodijo tako funkcije na zaslonu kot tudi velikost programov, pa naj gre za najmanjše ali za največje zaslone.

continuum.jpg
vas.jpg

Edinstveno vaš

Vaša naprava s sistemom Windows 10 vas prepozna in potrdi vašo prisotnost na zares osebne načine. Če imate Windows Hello, vas naprava pozdravi po imenu in zasveti, ko vas prepozna. Vodi vas skozi prijavo in gesla si vam ni več treba zapomniti ali ga vnašati.

Igranje in Xbox

Igrajte svoje igre za Xbox One v namiznem,. prenosnem ali tabličnem računalniku s sistemom Windows 10. Uporabite funkcijo Game DVR in posnemite svoja največja junaštva ter jih nemudoma pošljite prijateljem, ne da vam bi bilo treba zapustiti igro.

xbox.jpg

Licenca DSP Windows Home 10 Angleški jezik 64b

- namenjena prodaji z novim računalnikom
- omogoča eno namestitev za enega uporabnika
- se veže na strojno opremo prve namestitve
- medij priložen
- možnost spremembe jezika
Vrsta Windows
Jezik Angleški
Dobavljivost 2 dni

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!