Ugreen USB-C do 3xUSB3.0 + HDMI + RJ45 + SD & TF sivo

AD-UG-50538

2 dni

Redna cena: 74,73 €

-5% 70,99 €

ali

12,56 € x 6

Načini plačila
pix
Ugreen Type C multifunkcijski hub (HDMI)
USB-C Power Delivery podpirajo polnjenje PowerDelivery (max 20V 3A), namenjeno za Macbook, ChromeBook Pixel in druge USB-C naprave, ki temeljijo na protokolu polnjenja PD za napajanje.Žično gigabitno omrežje za stabilen dostop do interneta
USB Type C Ethernet Adapter je opremljen z RJ45 priključkom, ki podpira hitrost do 1000Mbps preko ethernet priključka na adapterju in omogoča uživanje stabilnem dostopu do interneta.Super Speed ??USB 3.0 in bralnik kartic SD TF
USB 3 na 3 vrata USB 3.0 hub podpira hitrejše sinhroniziranje podatkov do 5Gb/s, 10x hitreje kot USB 2.0, kar omogoča prenos HD filmov v samo nekaj sekundah. Bralnik kartic vrste C enostavno razširja SD in TF reže na vaš računalnik. Dve kartici, ki ju hkrati uporabljate, vas bosta odvrnili od stalnih izklopov in ponovnega priklopa.Reža SD: Podpora UHS-I (SD, SDXC, SDHC, RS-MMC)
Reža TF: podpora UHS-I (mikro SD, mikro SDHC, mikro SDXC)Varna povezava z multi zaščito
Z vgrajeno zaščito za prenapetostno in prenapetostno napetost lahko večnamenski USB C pretvornik ohrani vaše digitalne naprave in podatke varne.Priključki:
1x HDMI
3x USB 3.0
1x SD reža UHS-I (SD, SDXC, SDHC, RS-MMC)
1x TF reža UHS-I (Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC)
1x RJ45 (10/100/1000)
1x USB-C (za polnjenje max 20V 3A)Opombe:
1. Prosimo, da pred odstranitvijo pomnilniške kartice pravilno izvržete pomnilniško kartico, da se izognete izgubi podatkov na pomnilniški kartici.
2. Za ločljivost 4K naj bo dolžina kabla HDMI maksimalno 5M.
3. Prosimo NE uporabljajte zvezdišča za polnjenje katere koli naprave.
4. Podpora brez gonilnika: Mac OS, Windows 10; Potrebujete namestitev gonilnika: Windows 7/8 / 8.1.
Priključki HDMI, USB 3.0, LAN, USB Type-C
Vrsta Hub
Dobavljivost 2 dni

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!