Igra za FIFA 18 Standard edition (PS4)

IGRA-PS4-FIFA18

na zalogi

Redna cena: 55,55 €

50,00 €

Prihranek: -10%

Načini plačila

Z grafičnim pogonom Frostbite FIFA 18 briše mejo med virtualnim in resničnim svetom ter v življenje prikliče igralce, moštva in vzdušje najbolj priljubljene igre na svetu. Premikaj se s tehnologijo gibanja resničnih igralcev in ustvari dramatične trenutke za najbolj prepričljivo vzdušje. Podaj se na globalni izlet z zvezdniki v nogometni zgodbi The Journey: Hunter Returns. V ekipo FIFA Ultimate Team v FIFA 18 prihajajo legende FUT ICONS, med katerimi so Ronaldo Nazário in druge nogometne legende.

Pogon Frostbite
S poudarkom na inovacijah in realistični akciji, novih nogometnih okoljih ter globini likov grafični pogon Frostbite še naprej briše meje med virtualnim in resničnim svetom. S tehnikami za senčenje in okoljsko osvetlitev, ki jih poznamo iz filmskih studiev, je izboljšan prikaz igralcev in igrišč, s čimer FIFA 18 prinaša najbolj vizualno privlačno in realistično simulacijo nogometa vseh časov.

Nadzor nad igralci
Tehnologija gibanja resničnih igralcev: Popolnoma prenovljen sistem animacij spreminja igralno izkušnjo, tako da pri vsaki prikazani sliki uporablja ujemanje položaja in tako zagotavlja najbolj odzivno in gladko izkušnjo doslej. Nove tehnike zajema gibanja in prehodi med animacijami zagotavljajo, da igralna izkušnja natančno odraža nogometno akcijo v resničnem življenju. S tehnologijo gibanja resničnih igralcev je mogoče bolj natančno prikazati gibanje vseh igralcev na zelenici za višjo raven realizma.
Osebnost igralcev: Šest novih vrst likov in nova tehnologija preslikavanja omogočata razlikovanje igralcev na igrišču in vsakemu vdihneta jasno identiteto. Prvič gibanje v resničnem svetu, velikost in lastnosti vplivajo na to, kako se igralec premika, tako da lahko izkusiš resnične sposobnosti najboljših igralcev na svetu. V FIFA 18 boš takoj prepoznal Ronaldov prepoznavni šprint, Sterlingove edinstvene obrate ter značilne gibe rok pri Robbenu.
Prenovljeno preigravanje: V igri FIFA 18 se boš samozavestno pognal proti branilcem, saj veš, da lahko najboljši igralci v trenutku spremenijo smer. Nova mehanika preigravanja igralcem omogoča, da se v spopadih 1 na 1 zanesejo na več ustvarjalnosti. Posluži se bolj točnih dotikov, obrni se na manjšem prostoru in se bolj dinamično kot kdaj koli prej poženi v napad.
Odzivnost: Ustvarjalni triki pri posesti žoge ter popolnoma na novo zamišljena mehanika preigravanja nudijo nove možnosti, ko igralci v omejenem prostoru pripravljajo napad. Zlahka spremeni smer in začuti, kako se tvoj igralec odziva, ko poskušaš pobegniti branilcem, ki so se pognali proti tebi, da ti vzamejo žogo.
Eksplozivnost: Prepričljive in dinamične animacije temeljijo na hitrosti in ti omogočajo, da se iz nadzorovanega igranja z žogo hitreje poženeš v poln šprint.

Dramatični trenutki
Izjemni zadetki: Nove animacije gibanja in zaključkov pomenijo bolj tekoče strele z nogo in glavo, ki odpirajo več priložnosti za bolj dramatične zaključne poteze. Osebnosti igralcev zagotovijo, da junaki igre izstopajo v najpomembnejših trenutkih in na najpomembnejših tekmah večkrat streljajo proti golu.
Prenovljen nadzor nad podajami: Nove možnosti za nadzor podaj igralcem zagotavljajo številne možnosti, da spravijo žogo v kazenski prostor za dinamične priložnosti za napad. Natančne podaje, loki in podaje od zadaj povečajo različne možnosti za natančno podajo napadalcem.

FIFA ULTIMATE TEAM
FIFA ULTIMATE TEAM ICONS: Najboljši med najboljšimi prihajajo v FIFA 18. Na konzolah PlayStation 4 in Xbox One ter osebnem računalniku igrajte z največjimi legendami nogometa, med katerimi je tudi Ronaldo Nazário.
Dobavljivost na zalogi
Platforma Playstation 4

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!

Zaenkrat še ni komentarjev strank.

Napiši mnenje

Igra za FIFA 18 Standard edition (PS4)

Igra za FIFA 18 Standard edition (PS4)

Napiši mnenje