Igra Starlink Mount Co-op Pack (Xbox One)

IG-XB45143

2 dni

9,40 €

Načini plačila

+darilo čokolada

Pri nakupu izdelkov do 200 eur prejmete manjšo čokolado, pri nakupu nad 200 eur pa veliko čokolado.

*Vsak kupec lahko prejme eno čokolado dnevno.
pix
Igralno izkušnjo lahko obogatite tudi s paketom nastavkov za kontrolnik.


V Starlink: Battle for Atlas lahko v igranje kampanje kadar koli povabite prijatelja. Zahvaljujoč lokalnemu sodelovalnemu večigralstvu na razdeljenem zaslonu lahko združite različne sloge in družno rešite Atlas.


Paket nastavkov za kontrolnik prispeva dodaten nastavek za igranje s prijateljem ali družinskim članom v lokalnem sodelovalnem načinu.


Za igranje s paketi ladij, pilotov in orožij potrebujete začetni paket Starlink: Battle for Atlas. Vse starlinkovske modularne igrače delujejo samo z videoigro in nastavkom za kontrolnik na XBOX One.V videoigri Starlink: Battle for Atlas vodite ekipo junaških medzvezdnih pilotov pri osvobajanju zvezdnega sistema pred Pozabljeno legijo. Inovativne modularne igrače vam omogočijo gradnjo edinstvenih vesoljskih plovil, ki jih je mogoče sproti dopolnjevati in prilagajati. Na ta način ste v tej epski pustolovščini v odprtem univerzumu deležni novega načina igranja!Kako (se) igrati z modularnimi igračami? Povežete jih z nastavkom za kontrolnik, s čimer oživijo znotraj igre!


Na podlagi zbranih kril, trupov, orožij in pilotov lahko ladjo opremite po lastnih željah in se tako sproti prilagajate izzivom.
Dobavljivost 2 dni
Platforma Xbox One

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja