Igra Destroy All Humans! (PC)

IG-PC45102

2 dni

24,70 €

Načini plačila

+darilo čokolada

Pri nakupu izdelkov do 200 eur prejmete manjšo čokolado, pri nakupu nad 200 eur pa veliko čokolado.

*Vsak kupec lahko prejme eno čokolado dnevno.
pix
Kultna in klasična humorna akcijada Destroy All Humans se vrača v prenovljeni obliki. V vlogi zlobnega vesoljca Crypta-137 iz tretje perspektive ustrahujete Zemljane v petdesetih letih minulega stoletja in se trudite zrušiti demokratično oblast, s čimer bi tlakovali pot invaziji iz vsemirja. Cryptova edinstvena orožja, kot je Anal Probe Gun, še danes sprožajo salve smeha in omogočajo stresanje jeze nad bednimi človečki. Prav tako pa je moč uporabljati psihokinetične moči in letati naokrog z raketnim nahrbtnikom.


Običajno izdajo spremljata dve zbirateljski.“DNA Collector’s Edition” vsebuje:- protistresno stiskalno igračko,- obesek za ključe,- šest litografij,- nove podobe za Crypta in- 23-centimetrski kipec Crypta in uboge krave, ki jo kot ponavadi najbolj skupi.
Največja pa je “Crypto-137 Edition”, kjer dobite:- 60-centimetrsko figurico Crypta-137 s skrivnim planetarnim predalom,- uradni nahrbtnik,- protistresno stiskalno igračko,- obesek za ključe,- šest litografij in- drugačne kožice za junaka v igri.
Dobavljivost 2 dni
Platforma PC

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja