Grafična kartica PALIT GeForce RTX 3070 GamingPro 8GB, NE63070019P2-1041A

GK-104383

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

Načini plačila
Anni Comfort zaščita
PALIT GeForce RTX 3070 GamingPro grafična kartica ponuja osupljive vizualne elemente, neverjetno hitrost prikazovanja sličic in pospešek AI za igre in ustvarjalne aplikacije.  Kartica z ARGB osvetlitvijo omogoča tudi prilagojene svetlobne učinke, ki ustrezajo lastnemu slogu gamerjev.

GeForce RTX 3070 zagotavlja izjemno zmogljivost, po kateri hrepenijo igralci, ki jo poganja Ampere - arhitektura RTX druge generacije NVIDIA. Zgrajena je z izboljšanimi jedri RT in jedrmi Tensor, novimi pretočnimi večprocesorji in izjemno hitrim pomnilnikom GDDR6 za neverjetno igralno izkušnjo.
GeForce RTX 3070 kartica je izjemno zmogljiva v vseh pogledih in vam daje povsem novo raven zmogljivosti. Zasnovana je na 2. generaciji NVIDIA RTX arhitekture Ampere ter omogoča sledenje žarkom in zmogljivosti umetne inteligence z izboljšanimi jedri za sledenje žarkov (RT), jedri Tensor in novimi multiprocesorji za pretakanje.

ARGB osvetlitev
ARGB omogoča gamerjem, da prilagodijo vsako LED barvo. Svetlobne učinke lahko prilagodite s programsko opremo Palit ThunderMaster. Palitov ThunderMaster je temeljito nadgradil prejšnjo različico. Ima bolj uporabniku prijazen vmesnik in bolj prilagojene nastavitve. Z ThunderMaster lahko nadzorujete svojo grafično kartico od nastavitve overclockinga, hitrosti ventilatorja do LED učinka.

0-dB TECH
Tiho delovanje med uporabo večpredstavnostne aplikacije ali splošnimi obremenitvami. Ventilatorji pričnejo delovati le pri delu z večjimi obremenitvami, kot so igre, pri čemer temperatura preseže 60°C.

Honeycomb
Zasnova nosilca v obliki satovja poveča pretok zraka za do 15 %, kar omogoča, da se toplota, proizvedena v kartici, odvaja nosilca. To omogoča učinkovitejše hlajenje.

NVIDIA G-SYNC
Zagotovite si gladko igranje brez prekinitev s hitrostjo osveževanja do 240 Hz, HDR in še več.

Dimenzije:: 294 x 112 x 60 mm
Dodatno napajanje: 2x 8-pin
EAN koda: 4710562241983
Garancija: 36 mesecev
Grafični pomnilnik:: 8 GB GDDR6
Grafični procesor:: GeForce RTX 3070
Izhodi:: 3x DisplayPort, 1x HDMI
Pomnilniško vodilo: 256 bit
Proizvajalec čipovja:: NVIDIA GeForce
Proizvajalec: PALIT
Število procesorskih enot: 5888
Takt pomnilnika:: 14 Gbps
Takt procesorja:: 1500 MHz, 1725 MHz (Boost)
Vodilo:: No
Grafična kartica GeForce RTX
Proizvajalec GPU Nvidia
Pomnilnik GPU 8 GB
Priključki DisplayPort, HDMI
Vodilo PCIe
Dobavljivost preveri
Garancija 24 mes.
Frekvenca GPU do 1725 MHz

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja