Grafična kartica GIGABYTE GeForce RTX 3080 GAMING OC 10GB

GK-108554

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

Načini plačila

pix
GIGABYTE GeForce RTX 3080 GAMING OC 10GB grafična kartica
NVIDIA Ampere Streaming multi-procesorji RT jedra 2. generacije Tensor jedra 3. generacije Poganja jo GeForce RTX 3080 Integriran 10 GB GDDR6X 320-bitni pomnilniški vmesnik WINDFORCE 3X hladilni sistem RGB Fusion 2.0    
NVIDIA Ampere Arhitektura
Popolnoma nova arhitektura NVIDIA Ampere prinaša vrhunsko igro, saj vključuje napredna jedra za sledenje žarkov 2. generacije in jedra Tensor 3. generacije z večjo prepustnostjo.

RTX. ITS ON.
Izkusite najnovejše igre kot še nikoli doslej z vizualno natančnostjo sledenja žarkov v realnem času in vrhunsko zmogljivostjo DLSS, ki ga poganja AI.

DLSS AI pospešek
NVIDIA DLSS je revolucionarno upodabljanje umetne inteligence, ki z brezpogojno kakovostjo slike pospeši hitrost sličic z uporabo namenskih jeder Tensor za obdelavo umetne inteligence na GeForce RTX. To vam omogoča prostor za uspešnost, da lahko spreminjate nastavitve in ločljivosti za neverjetno vizualno izkušnjo. Revolucija AI je prišla do iger.
ZMAGA, MERJENA V MILISEKUNDAH
NVIDIA Reflex prinaša novo konkurenčno prednost. Najnižja zakasnitev. Najboljša odzivnost. Zagotovljena z GeForce RTX 30 Series in monitorji NVIDIA® G-SYNC®. Hitreje pridite do cilja, hitreje reagirajte in povečajte natančnost z revolucionarnim naborom tehnologij za merjenje in optimizacijo zakasnitve sistema za tekmovalne igre.

Z grafičnimi procesorji GeForce RTX 30 dvignite svoje kreativne projekte na novo raven. Zagotavljanje pospeševanja umetne inteligence v vrhunskih kreativnih aplikacijah. Podprta s platformo NVIDIA Studio z namenskimi gonilniki in ekskluzivnimi orodji. In zgrajena za izvedbo v rekordnem času. Ne glede na to, ali upodabljate zapletene 3D prizore, urejate videoposnetke v ločljivosti 8K ali predvajate v živo z najboljšim kodiranjem in kakovostjo slike, grafični procesorji GeForce RTX vam zagotavljajo zmogljivosti, da ustvarite svoje najboljše stvaritve.

Hladilni sistem WINDFORCE 3X odlikuje 2x 90 mm in 1x 80 mm edinstveni ventilatorji z lopaticami, izmenično vrtenje, 7 kompozitnih bakrenih toplotnih cevi, velik GPU z neposrednim dotikom iz bakrene plošče, 3D aktivni ventilator in zaslon, ki skupaj zagotavljajo visoko učinkovito odvajanje toplote.
RGB FUSION 2.0
Z 16,7 milijona prilagodljivih barvnih možnosti in številnimi svetlobnimi učinki lahko izbirate med svetlobnimi učinki ali sinhronizirate z drugimi napravami AORUS.


Dimenzije:: 320 x 129 x 55 mm (D x Š x V)
Dodatno napajanje: 2x 8-pin
Dodatno:: največja digitalna ločljivost 7680 x 4320 @ 60 Hz
možnost uporabe do 4 monitorjev hkrati
DirectX 12 Ultimate
OpenGL 4.6

EAN koda: 4719331307530
Garancija: 24 mesecev
Grafični pomnilnik:: 10 GB GDDR6X
Grafični procesor:: GeForce RTX 3080
Izhodi:: 3x DisplayPort 1.4a
2x HDMI 2.1
Jedro: CUDA
Pomnilniško vodilo: 320 bit
Proizvajalec čipovja:: NVIDIA GeForce
Proizvajalec: GIGABYTE
Število procesorskih enot: 8?704
Takt pomnilnika:: 19000 MHz
Takt procesorja:: 1800 MHz
Vodilo:: PCI Express 4.0
Grafična kartica GeForce RTX
Proizvajalec GPU Nvidia
Pomnilnik GPU 10 GB
Priključki HDMI, DisplayPort
Vodilo PCIe
Dobavljivost preveri
Garancija 24 mes.
Frekvenca GPU do 1800 MHz

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!