Grafična kartica GeForce RTX 2060 SUPER 8GB PALIT DUAL

GKPCI-2060RTXS8-PADU

na zalogi

Redna cena: 547,28 €

-13% 474,31 €

ali

21,26 € x 24

Načini plačila

pix
PALIT GeForce RTX 2060 SUPER grafična kartica je opremljena z arhitekturo NVIDIA Turing, ki vsakemu igralcu in ustvarjalcu prinaša izjemno zmogljivost in odlično grafiko. Nova serija GeForce RTX SUPER ima š e več jeder, s čimer dosežete do 25% hitrejšo zmogljivost kot pri prejšnji seriji RTX 20. Grafične kartice GeForce RTX poganja Turingova GPU arhitektura in povsem nova platforma RTX. To vam prinaša do 6X večjo zmogljivosti grafičnih kartic in v igre prinaša moč sledenja žarkom v realnem času.
NVIDIA GPU-ji pospešujejo vaše delo z neverjetno povečano zmogljivostjo. GeForce RTX ima namenski strojni kodirnik, ki hkrati omogoča igranje iger v vrhunski kakovosti in predvajanja v živo. Grafične kartice RTX so optimizirane za vaše najljubše aplikacije, kot je programska oprema Open Broadcaster Software (OBS), ki zagotavlja največjo zmogljivost za vaš prenos v živo. Zagotovite si tekočo igro s hitrostjo osvež evanja do 240 Hz, plus HDR in še več funkcij. Sledenje žarkom je dokončna rešitev za resnično osvetlitev, refleksijo in sence, ki ponuja raven realizma, ki presega tradicionalne načine upodabljanja. NVIDIA Turing je prva GPU, ki je sposobna slediti žarkom v realnem času. Doživite zmogljivost VR naslednje generacije, najnižjo zakasnitev in združljivost s tehnologijo NVIDIA VRWorks, ki jo podpirajo vodilne slušalke. Zvok VR in optika vam omogočata občutje vsakega trenutka.
Svetlost LED osvetlitve se lahko spremeni v skladu s temperaturo grafike. Svetlobne učinke lahko prilagodite tudi s pripomočkom Palit ThunderMaster Utility.
DrMOS, ki je bil prvotno na voljo samo za zmogljive strežniške procesorje, je zdaj na voljo tudi v naslednji generaciji grafičnih kartic Palit. DrMOS ponuja visoko tokovna vezja, malo hrupa in učinkovito zmanjšanje toplotne energije.
Konstrukcija Dual Fan ponuja dvojno zmogljivost hlajenja in v kombinaciji s pametnimi ventilatorji 9 cm - 9 cm toploto učinkovitost odstrani iz vročih točk.

Dimenzije:: 235 x 112 x 40 mm
Dodatno:: DrMOS
LED osvetlitev
NVIDIA DLSS
NVIDIA Adaptive Shading
NVIDIA Turing
NVIDIA Highlights
NVIDIA CUDA Technology
NVIDIA Ansel
NVIDIA Vulkan API
NVIDIA G-SYNC
NVIDIA GameStream Technology
Virtual Reality ready
EAN koda: 4710562241181
Garancija: 36 mesecev
Grafični pomnilnik:: 8 GB GDDR6
Grafični procesor:: GeForce RTX 2060 SUPER
Izhodi:: DVI, HDMI, DisplayPort
Jedro: CUDA
Pomnilniško vodilo: 256-bit
Proizvajalčeva koda: NE6206S018P2-1160A
Proizvajalec čipovja:: NVIDIA GeForce
Proizvajalec: PALIT
Število procesorskih enot: 2176
Takt pomnilnika:: 14 Gbps
Takt procesorja:: 1470 MHz, boost: 1650 MHz
Vodilo:: PCI Express 3.0
Grafična kartica GeForce RTX
Proizvajalec GPU Nvidia
Pomnilnik GPU 8 GB
Priključki HDMI, DVI, DisplayPort
Vodilo PCIe
Dobavljivost na zalogi
Garancija 36 mes.
Frekvenca GPU do 1650 MHz

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!

Zaenkrat še ni komentarjev strank.

Napiši mnenje

Grafična kartica GeForce RTX 2060 SUPER 8GB PALIT DUAL

Grafična kartica GeForce RTX 2060 SUPER 8GB PALIT DUAL

Napiši mnenje