Acronis True Image 2020 1 Computer

PO-AC-TIH3L1LOS

3 dni

Redna cena: 51,25 €

-5% 48,69 €

Načini plačila

pix
logo.png

Napredna zaščita pred sodobnimi grožnjami

Acronis je edina varnostna rešitev, ki ima mehanizme s katerimi se brani pred izsiljevalskimi virusi. Na podlagi umetne inteligence zazna dejavnost zlonamernega šifriranja, ga takoj ustavi in ohrani varnostne kopije nedotaknjene.

modern.png
versatile.png

Vsestranski

Varnostno kopirajte tisto, kar želite, z orodji kot so: full image, file/folder level backups, active disk cloning, event-based scheduling, non-stop backups in boot media builder.

visual.png

Pregleden

Imejte popoln nadzor nad vašimi varnostnimi kopijami. Oglejte si informacije o statusu varnostnih kopij, velikosti datotek, hitrosti izdelave varnostne kopije, …

flexible.png

Prilagodljiv

Popolnoma si prilagodite shranjevanje varnostnih kopij, naj bo to zunanji trdi disk, NAS, oblačna storitev in še mnogo več ostalih rešitev. Acronis vam zagotavlja popolno zaščito vaših varnostnih kopij.

compatible.png

Kompatibilen

Zaščitite svoje podatke, ne glede na vaš operacijski sistem, deluje z OS: Windows, Mac, iOS, Android in tudi z virtualnimi računalniki.

backup.png

Varnostna kopije

Uporabite kloniranje ali zrcaljenje za izdelavo kopije vašega sistema. Varnostne kopije lahko uporabite za selitev diska ali obnovitev vašega sistema.

store.png

Hranjenje varnostnih kopij

Izdelajte varnostno kopijo na lokalni pogon in v oblak, vedno hranite varnostne kopije na vsaj dveh različnih fizičnih lokacijah.

restore.png

Enostavna obnovitev

Enostavno obnovite celoten sistem ali pa samo določeno datoteko, ne skrbite za kvaliteto varnostnih kopij, Acronis poskrbi, da je kvaliteta varnostnih kopij enaka originalu.

gui.png

Vsa orodja v preprostem in preglednem vmesniku

Nobena druga rešitev ne ponuja tako širokega nabora zmogljivih orodij za zaščito, vse preko enostavnega uporabniškega vmesnika.

phone.png

Izdelajte varnostno kopijo podatkov vaše mobilne naprave

Operacijski sistem mobilnega telefona je odgovoren za delovanje aplikacij in nastavitev telefona. Acronis arhivira slike, videoposnetke, stike, opomnike in koledar. Sedaj lahko izdelate varnostno kopijo vašega mobilnega telefona na računalnik ali NAS napravo. (podpora za mobilne telefon z operacijskim sistemom Google Android in Apple iOS).

Združljivo s/z:

Microsoft Windows: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 SP1, Windows Home Server 2011
Apple macOS: Mojave 10.14, High Sierra 10.13, Sierra 10.12, X El Capitan 10.11
Mobilni OS: iOS 10.3 ali novejši, Android 5.0 ali novejši
Datotečni sistem (Windows): NTFS, Ext2/Ext3/Ext4, ReiserFS(3), Linux SWAP, HFS+/HFSX, FAT16/32/exFAT
Datotečni sistem (macOS): APFS, HFS+, Core Storage, FAT32, NTFS (including Boot Camp)
Dobavljivost 3 dni

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!

Zaenkrat še ni komentarjev strank.

Napiši mnenje

Acronis True Image 2020 1 Computer

Acronis True Image 2020 1 Computer

Napiši mnenje