Varen pomnilniški ključ USB Verbatim Keypad Secure 64GB 49428

AC-VE49428

Ni na zalogi, preveri dobavljivost

Načini plačila
Anni Comfort zaščita
1.png

Varnostna USB tipkovnica

V današnjem svetu je varnost naših podatkov ključnega pomena. Predstavljajte si, da imate vaše podatke shranjenene na navadnem trdem disku ali pa prenosnem zunanjem disku, ki ga nekje pozabite, ga izgubite ali pa vam ga celo ukradejo. S pomočno varne USB tipkovnice lahko enostavno in hitro podatke zaščitite do njih pa boste lahko dostopali le vi.

2.png

Šifriranje podatkov

256-bitno šifriranje strojne opreme AES v realnem času šifrira vse podatke na pogonu. Pomnilniški ključ je skladen s zakonikom GDPR, saj so vsi podatki na pogonu varno šifrirani. USB pogon ne shranjuje gesel v pomnilniku računalnika ali sistemu, zaradi česar je veliko bolj varen kot šifriranje programske opreme. Tudi, če ključ pristane v napačnih rokah, bo po večkratnih neuspelih poskusih zahteval formatiranje pogona.

3.png

Povezljivost

Združljiv z operacijskimi sistemi na PC in Mac vmesnik Keypad Secure USB 3.0 ponuja zelo visoke hitrosti prenosa podatkov. Paket vključuje podaljšek USB-A-USB-A, ki pomaga pri težjih oz. bolj oddaljenih priključitvah. Lahko se poveže tudi s televizorji, kar ni mogoče pri običajnih šifriranih napravah.

Lastnosti:

Kapaciteta: 64 GB
Hitrost branja: 160 MB/sec
Hitrost zapisovanja: 140 MB/sec
Enkripcija: 256 bitna AES
Vgrajena tipkovnica (do 12 številk)
USB 3.0 povezljivost
LED indikatator
Kombatibilen z MAC in PC
Kombinirano aluminijasto in plastično ogrodje
Teža: 30 gramov
Dimenzije: 93.5mm x 28mm x 12mm (dolžina, širina, višina)

Vrsta Varen USB ključ
Dobavljivost preveri
Garancija 24 mes.

*Izjemno se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost tehničnih lastnosti in slik, kljub temu, lahko zaradi velikega obsega izdelkov pride do napak pri vnosu.
Če najdete napako, nas prosimo o njej obvestite. V zahvalo vam podarimo kodo za brezplačno dostavo. Hvala!
*PPC: Priporočena cena dobavitelja