Predstavljamo vam igričarsko ohišje Antec Torque, ki se ponaša z vzdržljivo konstrukcijo in agresivnimi linijami. Gre za popolnoma odprto ohišje, ki se lahko pohvali z odličnim pretokom zraka in je kot nalašč za tiste, ki si želite namestiti vodno hlajenje in »overclockati« vaše komponente. Odprto ohišje ni nobena novost, vendar gre za kombinacijo vseh dobrih praks s strani prilagodljivost, zračnega pretoka, vzdržljivost, … rezultat tega pa je edinstveno ohišje.

Antec Torque vam nudi podporo za večino komponent, vgradite lahko večino matičnih plošč in napajalnikov; podpira maks. višino hladilnika CPE do 215mm in maksimalno dolžino grafične kar 450mm.

Naj zmogljivost vašega računalnika zasije v polnem sijaju

Ohišje je zasnovano tako, da komponente računalnika zasijejo v polnem sijaju. Pri sestavljanju računalnika je izjemno pomembno, da izberemo primerne komponente za ohišje. Obvezna je namestitev modularnega napajalnika, ki omogoča optimalno ureditev kablov, priporočljive so še RGB komponente, ki zagotovijo še dodatno bolj »oster« videz računalnika.

Odlično hlajenje pod vsemi pogoji

Ohišje omogoča na sprednji in zgornji strani namestitev treh ventilatorjev velikost 120mm ali radiatorja do velikost 360mm. Priporočljiva ja namestitev dodatnih ventilatorjev, kateri bodo poskrbeli za optimalen pretok zraka in posledično bo tudi življenjska doba komponent daljša.

Opremljen z najnovejšo tehnologijo

Antec Torque ima na sprednji strani najnovejše priklope za periferno opremo: 2x USB 3.0, 1x USB 3.1 tip C in 2x avdio. USB 3.1 je kar 2x hitrejši od USB 3.0 in omogoča prenos podatkov do neverjetnih 10 Gbit/s.

Vljudno vas vabimo v Anni, da si ohišje ogledate v živo. Odprti smo od ponedeljka do petka med 08:00 – 17:00. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko vedno kontaktirate na 01/ 5800 800, nam pišete na info@anni.si, ali nas obiščete na naslov Anni d.o.o., Motnica 7a, 1236 Trzin.