Spotlight predstavlja nov standard med upravljalniki za predstavitve. Omogoča vam, da brez truda krmarite skozi diapozitive in ste v interakciji z vsebino na zaslonu, ki je lahko oddaljen do 30 m. Z naprednim sistemom za kazanje lahko poudarite in povečate elemente na vaši projekciji do najmanjše podrobnosti tako, da ohranite pozornost občinstva cel čas govora. Spotlight nudi tudi krmiljenje s kazalcem na podoben način kot pri miški za predvajanje video posnetkov in odpiranje povezav, pri čemer so z razliko od laserskega kazalnika kazalec in poudarjeni elementi vidni občinstvu, ki vas spremlja v živo, kakor tudi tistim, ki vas spremljajo prek videokonference. Kompatibilen je z operacijskim sistemom Windows in Mac, kot tudi različnimi aplikacijami kot npr.: Powerpoint, Keynote, PDF, Google Slide, Prezi, …). Polni se preko priloženega USB kabla.

Spotlight lahko povežete tudi z zmogljivo aplikacijo, da pripravite vse za predstavitev še pred samim začetkom. V aplikaciji lahko preklapljate med načinom kazalnika, nastavljate časovni interval za opozorila z vibriranjem ali aktivirate več naprednih funkcij, kot je npr. nadzor glasnosti prek gest z rokami. Poleg tega bo aplikacija občasno posodobljena z dodatnimi funkcijami tako, da boste vedno imeli dostop do najnovejših funkcij, ki so na voljo za predstavitve s pripomočkom Spotlight.

Komu je Logitech SpotLight namenjen?

Logitech SpotLight spada v premium razred, saj ni navaden prezenter, ponuja veliko dodatnih funkcionalnosti in efektov, napram prezenterjem cenejšega cenovnega razreda. Namenjen je tistim, ki želite narediti dodatno vrednost pri vaši predstavitvi. Funkcionalnosti, ki jih ponuja Logitech SpotLight bodo vašo predstavitev naredile enostavno nepozabno.

 

Enostavna namestitev

Namestitev Logitech Spotlighta je izjemno hitra in preprosta. Po priklopu USB sprejemnika v računalnik, nam ta ponudi namestitev programske opreme (v kolikor je nimamo na računalniku) in sledimo korakom namestitvenega programa. Namestitveni program ima vključeno tudi nazorno prestavitev Logitech Spotlighta, saj nas ta vodi skozi vse funkcije.

 

Logitech Presentation

Spodnje slike prikazujejo programsko opremo Logitech Presentation, ki omogoča še veliko dodatnih nastavitev Logitech SpotLighta.

Funkcije

Vse nastavite lahko dodatno spreminjamo preko nameščenega programa Logitech Presentation (na računalniku). Funkcije pa med predstavitvijo enostavno zamenjamo z dvojnim klikom na zgornji gumb upravljalnika. Kurzor na računalniku premikamo tako, da držimo zgornji gumb in premikamo Logitech SpotLight, klik na zgornji gumb pa pomeni enako kot levi klik miške.

  • Možnost nastavitve načina indikatorja: povečava ali osvetljen krog z zatemnjeno okolico.
  • Nastavitve gumbov po meri (zakrivanje zaslona, listanje z drsenjem prsta, nastavitev glasnosti …).
  • Tihi alarm z vibriranjem za večjo natančnost pri časovnih okvirih.

 

Kaj vsebuje paket?

  • Logitech Spotlight,
  • ovitek za shrambo Spotlighta,
  • USB sprejemnik,
  • napajalni kabel,
  • navodila in dokumentacijo.

 

 

 

 

 

  • Za več informacij nas lahko kontaktirate:
  • Telefon: 01/ 5800 800
  • E-mail: info@anni.si
  • Spletna stran: www.anni.si