Za Mac               Za Windows


Količina pomembnih podatkov, ki jih ustvarite s svojimi računalniki in mobilnimi napravami raste iz dneva v dan. Ob možnih okvarah strojne opreme, človeških napakah in zahrbtnih, novih tehnikah vdorov, kot so izsiljevalske grožnje, potrebujete preprost način, kako se učinkovito zaščititi pred izgubo podatkov.

Acronis True Image 2017 New Generation je pravi odgovor. S številnimi novimi izboljšavami naše večkrat nagrajene programske opreme za varnostno kopiranje, je Acronis True Image 2017 New Generation hitrejši kot kadarkoli doslej; vsebuje prenovljene funkcije za povrnitev podatkov in varnostno kopiranje mobilnih naprav ter družbenih omrežij, hkrati pa prinaša novo, močnejšo zaščito pred sistemskimi grožnjami, vključno z izsiljevalskimi virusi. Vaše varnostne kopije in datoteke ščiti ne glede na to, ali se nahajajo na računalniku, mobilni napravi, v oblaku ali zakriptirane v tranzitu.

Nič več ne odlašajte z varovanjem vaših dragocenih podatkov!

Zagotovite si zaščito z novimi funkcijami:

 

NOVO! Acronis Active Protection

Nenehno aktiven pes čuvaj, ki ščiti vaše podatke, varnostne kopije in Acronis True Image pred izsiljevalskimi napadi.

 

NOVO! Acronis Notary

Zagotavlja, da vaše varnostne kopije vedno ostanejo enake izvirnim podatkom – in predloži certifikat, ki potrjuje, da so podatki ostali nespremenjeni.

 

NOVO! Acronis ASign

Zagotavlja revizijsko sled za pomembne dokumente, tako da zajema digitalne podpise in generira unikaten certifikat, ki vsebuje slike podpisov, časovne žige in druge informacije.

Želite izvedeti več o nevarnostih, ki vam pretijo? Na našem blogu si oglejte eno od nedavnih objav o izsiljevalskih virusih in ne pozabite se vrniti kasneje za najnovejše informacije!


BREZPLAČNO za določen čas – nadgradnja na Premium naročnino Acronis True Image New Generation. To vključuje tudi vse prihodnje nadgradnje na Premium brez dodatnih stroškov. Kliknite tukaj za prenos:

Acronis True Image 2017
New Generation

Za Mac

PRENESI ZDAJ

Acronis True Image 2017
New Generation

Za Windows

PRENESI ZDAJ