Podpora za Windows 7 se bliža koncu

Vsakega dobrega obdobja je enkrat konec in tako je na žalost tudi v računalništvu. Operacijski sistem Windows 7 bo namreč z 14. januarjem 2020 izgubil podporo razvijalcev, kar pa ne pomeni, da operacijskega sistema ne bo možno uporabljati.

Konec podpore

Vaš operacijski sistem Windows 7 bo kljub koncu podpore še vedno deloval, a podjetje Microsoft ne bo zagotavljalo:

 • tehnične podpore za katere koli težave,
 • posodobitev programske opreme,
 • varnostnih posodobitev ali popravkov.

Vaš računalnik z operacijskim sistemom Windows 7 bo torej brez nadaljnjih posodobitev programske opreme in varnostnih posodobitev, kar pomeni, da bo obenem bolj dovzeten na viruse in zlonamerno programsko opremo. Boljšo in najsodobnejšo zaščito si lahko zagotovite tako, da sistem nadgradite na Windows 10. Operacijski sistem Windows 10 se bo najbolje obnesel na novejših napravah, saj za starejše ni najbolj primeren.

Mama in otroci pečejo piškote, medtem ko uporabljajo računalnik s sistemom Windows 10

Kako nadgraditi vaš sistem?

Ob prvi izdaji sistema Windows 10 je bila na voljo brezplačna promocijska nadgradnja, ki pa se je z 29. julija 2016 zaključila. Sedaj morajo vsi uporabniki za nadgradnjo sistema sam operacijski sistem tudi kupiti.

Uporabniki, ki ste mnenja, da je vaš računalnik še dovolj dober in ga ne želite nadgraditi, lahko med drugim sam operacijski sistem Windows 10 kupite tudi v naši trgovini in vašo napravo nadgradite že danes. Če je vaš računalnik starejši od treh let, je morda čas, da razmislite o nakupu nove naprave, ob tem pa uporabite tudi najnovejšo programsko opremo (nekateri računalniki v paketu že vključujejo Windows 10 operacijski sistem).

Če se na nakup računalnika ne spoznate najbolje, saj ne prihajate s tega področja, vendar računalnik nujno potrebujete, vam lahko tudi pri tem pomagamo, saj vam lahko svetujemo pri nakupu računalnika, ki bo zgrajen po vaših željah in potrebah.

Posebna ponudba Anni

Pri nadgradnji operacijskega sistema iz Windows 7 Pro v Windows 10 Pro pa vam lahko pomagamo tudi mi. Prav zaradi dejstva, da bo Windows 7 že v naslednjem koledarskem letu postal nepodprt, smo se odločili, da vam v posebni ponudbi vaš Windows 7 Pro operacijski sistem nadgradimo na Windows 10 Pro, poleg tega pa vam nudimo še storitev prenosa podatkov, kar pomeni, da boste ohranili prav vse pomembne podatke.

Omenjena ponudba je na voljo za 199€ + DDV, pri kateri boste torej prejeli nadgradnjo na Windows 10 Pro operacijski sistem in storitev nadgradnje s prenosom podatkov.

*cena ponudbe ne vsebuje storitev namestitve gonilnikov za periferno opremo ali prilagoditve za obstoječe aplikacije (možnost naknadnega dogovora).

Kaj še čakate ? Kontaktirajte nas na e-naslovu info@anni.si ali pa nas pokličite na tel. številko 01/ 5800 800 in si zagotovite najsodobnejši računalnik z operacijskim sistemom Windows 10 Pro že danes, z veseljem pa vam bomo svetovali tudi o drugih nakupih.

2 Komentarjev na “Podpora za Windows 7 se bliža koncu

 • AMD Moste

  Lep pozdrav!
  Imamo prenosni računalnik HP Pavilion Entertainment PC. Do sedaj je delal odlično, sedaj smo ga pa popolnoma napolnili s podatki in se je zelo upočasnil. Zanima me ali bi lahko na novo formatirali disk, naložili W10 in nov Office. Če lahko, vas prosim za ceno in čas, ki je potreben za to.

  Brane Vršnik – AMD Moste

  Odgovori
  • Tilen Arhar

   Pozdravljeni,

   vse omenjene storitve nudimo, a se za več informacij prosimo obrnite na naš servis, kjer vam bodo z veseljem pomagali pri rešitvi vašega problema.

   Kontakt za naš računalniški servis:
   Telefon: 01/ 5800 830
   Elektronski naslov: servis@anni.si

   Hvala za vaše zanimanje, ekipa Anni.

   Odgovori

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.