Panda Security je dosegla 100% stopnjo zaznavanja groženj na februarskem testu Real World Protection Test, ki ga izvajajo neodvisni laboratoriji AV Comparatives.

Real World Test je v industriji priznan kot test, ki zagotavlja natančen vpogled v stopnjo varnosti, ki jo ponujajo varnostne rešitve, trenutno na voljo na trgu. Panda je v konkurenci dvajsetih drugih ponudnikov, ki so jih testirali istočasno, dosegla najvišje možno število točk in se uvrstila na sam vrh seznama ponudnikov varnostnih rešitev.

Analiza Real World Test, ki je na voljo tukaj, je upoštevala enake okužbe, kot se lahko pojavijo pri navadnem uporabniku na katerikoli običajen dan (brskanje po spletni strani z zlonamerno vsebino, varnostne luknje v brskalnikih, virus v e-poštnih sporočilih, itd.). V danih primerih je Panda Free Antivirus zaznal 100% groženj, ki jim je bil izpostavljen.

Temeljni cilj analize je določiti, ali so varnostne rešitve v realnem svetu sposobne zaščiti sistem, ko ta pride v stik z zlonamerno kodo. Pandin 100% rezultat govori v prid naboru varnostne tehnologije, ki je prisotna v podjetju Panda Security in se odraža v celotni paleti varnostnih rešitev, ki so idealne za vrste uporabnikov, tako zasebne ali poslovne – od samostojnih podjetnikov pa do velikih korporacij.

Panda Security svoje produkte razvija v odgovor na hiter razvoj škodljive programske kode v zadnjih letih. Uporabnikom zato ponuja najbolj učinkovit odziv na novodobne grožnje, npr. izsiljevalski virus in z uspehi dokazuje, da je vaš najboljši zaveznik v preprečevanju, zaščiti in odzivanju na sodobne vrste napadov.