V naše pisarne smo prejeli zanimivo računalniško ohišje Pyramid 804, ki se od večine drugih razlikuje po svojem izgledu. Gre za posebno obliko računalniškega ohišja, ki je postavljeno v obliki piramide od koder izvira tudi njegovo ime.

AZZA je računalniško podjetje, ki se ukvarja z izdelavo računalniških komponent, ki spadajo v razred računalniških ohišij, napajalnikov, ventilatorjev itd.

S piramidnim ohišjem lahko popestrite vaše pisarne ali domove, saj ta izgleda naravnost fantastično, poleg tega pa omogoča prav vse glavne funkcionalnosti kot “navadno” računalniško ohišje.

Stranske ploskve ohišja (4) so pokrite s kaljenim steklom, ki omogoča direkten pogled v samo ohišje. Poleg ohišja je priložen tudi 120mm Hurricane II digital RGB ventilator, ki omogoča nastavitev poljubnih barv.

Omogoča vse, kar omogočajo tipična računalniška ohišja

A Pyramid 804 ohišje ni namenjeno le zabavi, vendar omogoča vse kar omogočajo tipična mid-tower ohišja. Sem spadajo seveda ATX matične kartice, 300 mm dolge grafične kartice, 2,5″ in 3,5″ diskovna polja ter celo vodno hlajenje z velikostjo do 360 mm.

Piramidno računalniško ohišje lahko preizkusite tudi v naših pisarnah in sicer v naši demo sobi. Oglasite se torej na našem naslovu Motnica 7a v industrijski coni Trzin, za kakršnakoli vprašanja pa smo vam na voljo tudi na telefonski številki 01/ 5800 800.