»Včasih nam je zadostoval en računalnik, vendar smo vstopili v čas, ko približno eden izmed 10 ljudi pri svojem delu uporablja več računalnikov hkrati,« je povedal Anatoliy Polyanker, direktor globalnega portfelja in blagovne znamke pri podjetju Logitech. »Z uporabo več računalnikov lahko delo opravljate bolj nemoteno in pohitrite operacije, ki zahtevajo veliko procesorske moči. Kljub temu je lahko delo z več računalniki zahtevno. Tukaj vam priskoči na pomoč programska oprema Logitech Flow. S programsko opremo Flow in novo miško MX lahko izboljšate svojo produktivnost – na primer, kopiranje in lepljenje datotek med računalnikoma – zaradi česar boste lahko bolj natančni in osredotočeni v svetu več računalnikov.«

Najnovejši miški sta del linije izdelkov Logitech MX, ki je vključevala brezžični miški Logitech MX Master Wireless Mouse in Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse. Naslednja generacija mišk MX ponuja še več funkcionalnosti, vključno z združljivostjo s programsko opremo Logitech Flow.

Programska oprema Logitech Flow

S programsko opremo Logitech Flow, ki jo lahko brezplačno prenesete kot del programske opreme Logitech® OptionsTM lahko uporabo več računalnikov popeljete na novo stopnjo. Novi miški MX omogočata nemoten nadzor do treh računalnikov z eno samo miško, kakor tudi kopiranje in lepljenje vsebin, slik in dokumentov med tremi računalniki. Programsko opremo Logitech Flow je mogoče enostavno namestiti, hkrati pa ima tudi enostaven uporabniški vmesnik.

Miški Logitech MX Master 2S in Logitech MX Anywhere 2S

Miški Logitech MX Master 2S in Logitech MX Anywhere 2S nudita izboljšano visoko precizno sledenje DarkfieldTM, ki izboljša hitrost in natančnost kazalca miške ter poveča ločljivost na 4000 dpi, zaradi česar je vaša miška v vsakem trenutku najbolje prilagojena vsaki situaciji, ne glede na to, kateri zaslon uporabljate.

Miški lahko uporabljate na vseh površinah – celo steklu – kar vam nudi brezhiben nadzor, in ponujata boljšo življenjsko dobo baterije, ki po ponovnem popolnem polnjenju glede na uporabo zdrži do 70 dni. Ko jo je treba ponovno napolniti, lahko to storite hitro in enostavno.

Miška Logitech MX Master 2S ima drsno kolesce s prilagodljivo hitrostjo, ki samodejno preklaplja med drsenjem click-to-click (za drsenje po celi strani) in hitrim premikanjem drsnika za enostavno drsenje po dolgih dokumentih ali spletnih straneh. Poleg tega imate na voljo vzporedno drsenje s palčnim kolescem, prav tako pa lahko s programsko opremo Logitech Options po meri nastavite dodatne funkcije. Miška Logitech MX Anywhere 2S ima precizno kolesce, s katerim lahko preklapljate med načinom drsenja click-to-click in hitrim premikanjem drsnika.

Obe miški sta zasnovani za popolno prileganje vašim dlanem. Miška Logitech MX Master 2S nudi podporo za vašo dlan in zapestje v udobnem in ergonomičnem položaju, medtem ko miška Logitech MX Anywhere 2S nudi udobje in nadzor kjer koli to potrebujete – doma, v službi ali na poti.