Z eksponentnim naraščanjem števila naprav, ki lahko dostopajo do interneta, narašča tudi število spletnih groženj in varnostnih lukenj. Današnji digitalni svet, v katerem živimo, močno maje temelje naše spletne varnosti, Panda Security pa s svojo novo paleto izboljšanih rešitev za domače uporabnike še naprej vsestransko varuje naša digitalna življenja.

Pandina nova paleta izdelkov za domače uporabnike

V družino Pandinih izdelkov za domače uporabnike spadajo Panda Free Antivirus, Panda Mobile Security, Panda Antivirus Pro, Panda Internet Security, Panda Global Protection in Panda Gold Protection. Panda se svojo raznovrstno paleto varnostnih rešitev povsem prilagodi potrebam svojih uporabnikov; pokriva celoten spekter zahtev vseh tipov uporabnikov – od tiste najbolj osnovne zaščite pa do najnaprednejših funkcionalnosti, ki so na voljo v paketu Panda Gold Protection.

PandaSecurity_NewAntivirus

Kako se učinkovito zaščiti pred nevarnostmi digitalnega sveta

Po navedbah Pandinega laboratorija se vsak dan na svetu pojavi več kot 200.000 novih vzorcev zlonamerne programske kode. Kateri je najboljši način za preprečevanje okužbe ali kraje podatkov? Uporaba varnostne rešitve, ki hkrati učinkuje proti vsem vrstam obstoječih groženj. Te grožnje so:

  • virusi
  • hekerski napadi
  • spletne goljufije
  • kraja informacij
  • izsiljevalski napadi, ki lahko ugrabijo vaš PC

S Pandinim novim paketom izdelkov lahko uporabniki uživajo v popolni zaščiti, izjemni lahkosti in fleksibilnosti rešitve ter stabilnosti na katerikoli napravi. Nova družina izdelkov je zasnovana tako, da vas ščiti ves čas, pri tem pa porabi minimalno količino sistemskih virov. Nameščeni izdelek je vedno posodobljen na najnovejšo različico, kar vam zagotavlja, da je vaš računalnik v vsakem trenutku zaščiten v največji meri.

Panda svoje produkte nenehno razvija in pripravlja na prihod najnovejših naprav in operacijskih sistemov, ki so napovedani na trgu. Tako je npr. Pandina nova družina izdelkov povsem kompatibilna z novo različico Oken – Windows 10 ‘Anniversary’.

Manj je več: najvišja raven zaščite na poenostavljen način

Panda ščiti vaše naprave ves čas in kjerkoli, neodvisno od vrste naprave, saj izkorišča prednosti, ki jih ponuja oblak. Uporabniška izkušnja pri novem paketu je še dodatno izboljšana z novimi funkcijami, npr. izboljšana zaščita proti kraji in dodatne možnosti zasebnosti na napravah Android.

Zaradi prilagoditve na multi-screen uporabo in porasta digitalizacije naših domov, sta Antivirus Pro in Internet Security sedaj na voljo tudi za namestitev na neomejenem številu naprav. Zaradi širjenja mobilnih naprav na trgu Panda v tem letu ponuja še več inovacij na področju mobilne varnosti, ki bodo revolucionalizirale svet Androida, npr. proženje alarma na daljavo v primeru izgube ali kraje mobilne naprave. Uporabnikom prav tako omogoča, da na daljavo posnamejo fotografijo tatu mobilne naprave in ga s tem identificirajo – slika se zajame takoj, ko se tat naslednjič dodakne zaslona. Zaščita zasebnosti je okrepljena s PIN kodo, ki nadzoruje dostop do aplikacij. To hekerjem prepreči dostop do vaše naprave.

Če izgubite prenosni računalnik, lahko ostanete mirni. Z novimi protivlomnimi funkcijami, ki so integrirani tudi v izdelke Windows, lahko uporabniki enostavno locirajo svoje naprave na daljavo. Vse to pomaga optimizirati delovanje naprave (računalnike, tablične računalnike ali mobilne naprave) in podaljša trajanje baterije.

Glavne karakteristike paketa Panda Security

PandaSecurity_Features_Antivirus-1-845x1024

Stranke, ki bi se želele zaščiti z izdelki Panda Security, lahko nakup opravijo preko naše spletne trgovine www.anni.si ali pokličejo naše svetovalce.