NEWARK, Kalifornija in LAUSANNE, Švica — 30. avgust 2018 — Logitech G, blagovna znamka Logitecha, je danes oznanil miško za igre Logitech® G502 HERO, ki je nadgrajena verzija kultne miške za igre Logitech G502. Obdržala je svojo značilno obliko, vendar je bila posodobljena z najnovejšimi tehnologijami, med drugim z Logitech G senzorjem HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K nove generacije, ki je najzmogljivejši in najnatančnejši senzor na voljo danes. Skupaj z ekskluzivno Logitech G tehnologijo LIGHTSYNC RGB, 11 programabilnimi gumbi, petimi dodatnimi utežmi ter pletenim kablom, je najbolje prodajana miška za igre na svetu pravkar postala še boljša.

“Originalna G502 ima ogromno privržencev, vendar smo od njene splovitve dosegli neverjeten napredek v senzorski tehnologiji,” je povedal Ujesh Desai, podpredsednik in generalni direktor Logitech Gaming. “Z dodanim senzorjem HERO 16K je miška G502 še bolj izredna in mislimo, da bodo ljudje nad njo navdušeni.”

Ultimativni senzor za hitrost, natančnost in odzivnost – Logitech G502 HERO se ponaša z Logitech G senzorjem HERO 16K, ki je vodilni v industriji ter najzmogljivejši in najučinkovitejši senzor za igre, ki ga je Logitech kadarkoli izdelal. S popolnoma novim tipom leče in posodobljenim sledilnim algoritmom za ultra natančno sledenje brez pospeška, glajenja ali filtriranja v celotnem obsegu DPI, lahko revolucionarni Logitech G senzor HERO 16K preseže 400 IPS ter omogoča do piksla natančno sledenje pri 16.000 DPI.

Vsak vidik miške Logitech G502 HERO je bil narejen za prilagajanje različnim stilom igranja. Miška ima 11 gumbov, ki jih je moč programirati preko programske opreme Logitech Gaming Software (LGS) za prilagajanje ukazov in makrov, nastavljiv sistem petih 3,6-gramskih uteži ter hiper pomikanje z dvema načinoma. Osvetlitev je mogoče ponastavljati v približno 16,8 milijonih barv z uporabo Logitech G tehnologije LIGHTSYNC RGB. Vgrajen pomnilnik lahko shrani do pet profilov, tako da lahko svoje nastavitve vzamete s sabo.

Z enako kultno obliko kot jo ima original, zagotavlja miška Logitech G502 HERO najvišji možni nivo udobja, s teksturiranimi gumijastimi oprijemali stranskih gumbov in posodobljenim pletenim kablom za optimalen občutek in zmogljivost v dolgih seansah igranja. Nadgrajeno mehansko stikalo, ki je bilo razvito v partnerstvu s podjetjem Omron, prinaša izjemno zmogljivost in vzdržljivost 50 milijonov klikov. Celotna teža miške Logitech G502 HERO ter njeno težišče se lahko prilagajata z razvrščanjem nastavljivih uteži.

Cena in razpoložljivost

Miška za igre Logitech G502 HERO je na voljo v črni barvi, v maloprodajnih trgovinah po svetu pa se pričakuje v oktobru 2018, po predlagani maloprodajni ceni 89,99 €.