Ob začetku poletja in koncu šolskega leta smo pripravili prodajno akcijo računalnikov in računalniške opreme z zanimivimi darili ob nakupu določenih računalnikov oz. opreme. Za darila nismo izbrali miške ali torbice za prenosnik, ampak smo se odločili za bolj zanimiva in poletju in prostemu času primerna darila, gre za karting, bazen in kino vstopnice :)  in sicer po dve v paketu, tako, da boste lahko s seboj peljali svojo izbrano osebo.

Na karting greste lahko  v Ljubljani, Brniku, Celju in Mariboru, na bazen v Ljubljani (Ilirija), Mariboru (kopališče Mariborski otok), Celju (letno kopališče Golovec), Domžalah (letno kopališče). Kino predstave pa si lahko ogledate v ljubljanskem in mariborksem Koloseju, ter Cineplexx-ih v Celju, Kopru, Mariboru, Murski soboti in Novem Mestu.

Iz naše akcijske ponudbe bi iprenosnik-hp-250-g4-i5-6200u-4gb-ssd-128-r5-m330-t6p88eazpostavili odličen 15″ prenosnik HP 250 G4, z zmogljivim procesorjem Intel® Core™ i5-6200U in že vgrajenim diskom SSD, kar zagotavlja hitro in zelo odzivno delovanje. Prenosnik ima ločeno grafično kartico AMD Radeon™ R5 M330 z 2 GB namenskega pomnilnika DDR3.

Med večjimi, 17″ prenosniki pa model HP ProBook 470 G3,  iz HP-jeve serije ProBook, ki je izdelana za storilnost, zagotavlja zmogljivostne in varnostne funkcije, privlačna oblika in trdna konstrukcija pa nudita  odlično delovno okolje. Poganja ga zmogljiv Intel procesor zadnje, 6. generacije, ki je do 60% zmogljivejši in varčnejši od prejšnjih generacij. Računalnik je opremljen s kar 8GB pomnilnika in dvema diskoma, hitrim 120GB SSD in 1TB klasičnim diskom za hrambo podatkov. prenosnik-hp-probook-470-g3-i5-6200u-8gb-ssd-120gb-1tb-r7-m340-p4p69eaLočena grafična kartica AMD Radeon™ R7 M340 pa poskrbi za kakovostno sliko v najrazličnejših aplikacijah. Uživajte v bogati uporabniški izkušnji računalnika HP ProBook, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo akumulatorja in funkcije, oblikovane tako, da ustvarjajo osupljivo vizualno in zvočno izkušnjo.
Več o darilih in prodajni akciji najdete tukaj (klik)
Spletni katalog pa si lahko ogledate tukaj (klik)