Sestavljanje osebnega računalnika lahko marsikomu predstavlja še kako velik problem. Tudi če mislite, da ste za sestavo dovolj podučeni, se lahko tudi vam pripeti, da med samim postopkom kaj postorite napačno in kaj kmalu se lahko zgodi, da katera izmed komponent preneha delovati.

Zato smo za vas v sodelovanju s Perotom Martićem posneli komičen vodič, v katerem smo na smešen način poizkusili predstaviti napačno sestavljanje računalnika. Ker pri Anniju ponujamo tudi storitve sestavljanja računalnika, je Pero za pomoč povprašal pri nas, mi pa smo mu z veseljem pomagali.

Kot ste opazili na koncu videoposnetka, se bo ta nadaljeval v naslednjem delu, v katerem vam bomo predstavili pravilen postopek sestave osebnega računalnika z najnovejšimi komponentami.

Še enkrat vas opozarjamo, da videoposnetek vključuje zaigrane prizore, ki niso namenjeni dejanski sestavi računalnika. Tega ne počnite doma!

Sestava računalnikov

Vsak  računalnik Anni, naj gre za osnovno pisarniško rabo ali zmogljiv sistem, sestavimo z vso skrbnostjo in v smeri zagotavljanja najboljše kombinacije uporabnosti, nadgradljivosti in cene. Naša dolgoletna tradicija na slovenskem trgu in celovitost prodajnih in poprodajnih storitev zagotavljajo uporabnikom računalniških sistemov Anni edinstveno prednost in zagotovilo, da se lahko brezskrbno in z vso predanostjo posvetijo le svojemu delu.

Pokličite nas na telefonsko številko: 01/ 5 800 830 ali
nas obiščite na naslovu Anni d.o.o., Motnica 7a, 1236 Trzin.