Leto 2019 neizbežno hiti h koncu ob tem pa se bližamo božičnemu času obdarovanja. Za vas smo zato pripravili poseben zimski katalog z norimi cenami in popusti.

Poleg tega, boste vse od 21.11.2019 do 31.12.2019 oz. do odprodaje zalog ob vsakem nakupu pri Anni prejeli čokolado.

Vrednost nakupa ni pomembna, dobite jo tudi ob nakupu USB ključka, kartuše ali česa drugega. Pri nakupu izdelkov do 200 eur prejmete manjšo čokolado Milka (100g), pri nakupu nad 200 eur pa veliko čokolado Milka (270g).

Osvojite igralno konzolo Playstation 4

V sklopu novoletnega kataloga pa smo za vas pripravili tudi nagradno igro, v kateri se lahko potegujete za osvojitev igralne konzole Playstation 4. Za sodelovanje morate odgovoriti na preprosto nagradno vprašanje, ki se navezuje na jubilejno obletnico trgovine Anni. V pomoč naj vam bo naslovna stran kataloga, saj se odgovor skriva tudi tam.

Oglasite se v Trzinu!

Vljudno vabljeni v Trzin (kje smo?), kjer lahko preizkusite različne artikle kot so monitorji, tipkovnice, računalniki in druge.

Potrebujete pomoč?

Če potrebujete kakršnokoli pomoč nas pokličite na 01/ 5800 800, obiščite nas v Trzinu (kje smo?), ali nam pišite na info@anni.si in z veseljem vam bodo naši svetovalci pomagali!