Nov brezžični komplet Logitech MK540 je posebej zasnovan za udobnost, lahko rečemo da gre za komplet, ki je nadgradnja obstoječega Logitech MK520 in ga lahko uvrščamo v poslovni segment.

Brezžična povezava bo skrbela, da ne boste imeli nepotrebnih kablov na vašem delovnem okolju in sama oblika kompleta bo zagotovila, da bo vaše delovno okolje vedno izgledalo lično. Logitech je poskrbel tudi za dolgotrajen izgled, saj je komplet izdelan iz posebnih materialov, ki so dobro odporni proti praskam.

Tipkovnica

Tipkovnica ima dodatno izboljšane tipke, ki so natančnejše in tudi tišje, kar je posebej primerno za večje pisarne. Za udobje po dolgotrajnem delu za računalnikom skrbi naslonjalo za zapestje, ki vam bo nudilo udobno delo in hkrati preprečevalo morebitne poškodbe zapestja. Za maksimalno prilagoditev vašega udobja pa skrbita »nogici«, pri katerih lahko nastavljamo naklon (0° / 4° / 8°). Optimizirana poraba električne energije bo skrbela, da ne boste imeli skrbi z baterijami, delovale naj bi do kar 36 mesecev.

Miška

Miška je simetrične oblike, kar pomeni, da jo lahko uporabljajo levičarji, kot tudi desničarji. Za natančno zaznavanje premikov skrbi optični senzor, ki se odlično obnese na raznovrstnih površinah. Gumirane stranice pa bodo zagotovile, da bo prijem vedno prijeten in natančen.

 
 
 
 

  • Za več informacij nas lahko kontaktirate:
  • Telefon: 01/ 5800 800
  • E-mail: info@anni.si
  • Spletna stran: www.anni.si