Najboljša rešitev varnostnega kopiranja za manjša podjetja. Sedaj s centraliziranim upravljanjem!

  • Hiter – Doseže RTO v manj kot 15 sekundah in je dvakrat hitrejši kot konkurenčni produkti.
  • Preprost – Namestitev v treh korakih, izdelajte varnostno kopijo lokalno ali v oblaku.
  • PopolnZaščiti 15 različnih platform, vključno z: VMWare, Hyper-V, Azure, Amazon, …
  • VarenIzberite enega izmed štirih standardov za šifriranje.
  • Napreden – Prvi na svetu, ki ponuja rešitev varnostnega kopiranja za Windows server 2016.

acronis

Spletna konzola za upravljanje oblačnih in lokalnih storitev

1Spletna konzola zmanjšuje obremenitev vašega IT okolja s centraliziranim upravljanjem načrtov za izvedbo varnostnih kopij. Do konzole lahko dostopate iz katerekoli naprave, saj je vmesnik prilagojen tudi za naprave z zasloni na dotik.

Fizična, virtualna, oblačna, aplikacijska in mobilna zaščita

Prva rešitev na svetu za varnostno kopiranje, ki ponuja:

  • fizično zaščito: Windows in Linux strežnikov
  • virtualno: Microsoft Hyper-V, VMware vSphere
  • oblačno: Microsoft Azure VM, Amazon EC2
  • aplikacijsko Microsoft Exchange, SQL SharePoint in Microsoft AD
  • za računalnike z operacijskimi sistemi Windows, iOS (Mac, iPade, iPhone,…) in naprave z operacijskim sistemom Android.

VMware vSphere Replication z WAN optimizacijo

3Zmanjšajte VMware VM RTO z ohranitvijo kopije VM na sekundarni lokaciji za hiter preklop ob težavah. Z vgrajenim mehanizmom  optimizacije zmanjša WAN obremenitev.

Zaščita za Microsoft Business Applikacije

4Zaščita poskrbi za varnostno kopijo posameznih elementov znotraj Microsoft Exchange, SQL strežnika, SharePointa in AD (aktivnega imenika). Obnovite lahko posamezna elektronska sporočila, mape, dokumente, podatkovne zbirke, ali pa celoten sistem.

Učinkovita obnovitev podatkov

O5bnovite podatke v manj kot 15-ih sekundah z Acronis Instant Restore™. Nemudoma vrnite sistem v prvotno stanje z VmFlashback. Izdelajte varnostno kopijo in obnovite podatke 2x hitreje kot konkurenčni izdelki.

Varna rešitev

6Izberite enega izmed štirih standardov za šifriranje in zaščitite vaše podatke z geslom. Nadzorujte vašo infrastrukturo z e-poštnimi opozorili in obvestili.

Obnovitev na katerokoli napravo

7VMware ESXi gostitelj (ne samo VM) omogoča VMware ESXi Host Backup in «Bare-metal« obnovitev podatkov na napravo z enako ali različno strojno opremo.

Acronis Instant Restore™

8Obnovite v 15-ih sekundah, Acronis Instant Restore™ zmanjša čas obnovitve (RTO), ki jih izvaja katerikoli sistem za fizično, virtualno izdelovanje varnostnih kopij za sisteme Windows ali Linux, kot sta platformi  VMWare in Hyper-V.

Zagon katerekoli fizičnega ali virtualnega računalnika tako Linux, kot Windows direktno iz ustvarjene varnostne kopije brez premikanja podatkov na novo lokacijo (iz Backup shrambe).

Acronis vmFlashback

9Zmanjšuje RTO in hitro obnovi VM s tehnologijo sledenja blokov (CBT).

 

Acronis Universal Restore

10Acronis omogoča migracijo sistemov na katerokoli okolje (P2V,V2V, P2C, V2C,…) z možnostjo prilagajanja nastavitev določene platforme.

Acronis Cloud Storage

11Acronis ponuja varen dostop do varnostnih kopij v oblaku. Preprosto dodajte naročnino za Acronis Cloud Storage in povečajte varnost vašega sistema za izdelovanje varnostnih kopij.

Šifriranje shrambe varnostnih kopij

12Šifrirajte vaše obstoječe varnostne kopije z industrijskim standardom 256-bit AES in povečajte varnost vaših varnostnih kopij.

 

Več informacij na tel. 01/ 5800 800 ali info@anni.si